Logo Max Dohle Mode

Broeken voor het najaar

Broeken voor het najaar2021
Broeken voor het najaar2021
Broeken voor het najaar2021

Ruiten
Zacht warm en stijlvol zijn de kenmerken van onze stijlen. de luxe materialen luiden een grote comeback in onze winter collectie. Veel Schotse ruiten, paisley en hanenpoot dessins, zijn dit najaar en winter 20/21 weer favoriet. Kleine en grote ruiten stoffen worden gebruikt voor broeken in verschillende stijlen. Zoals de Wide Leg, verkorte lengte en Slim Fit.

Rijke stoffen
Zoals fluweel. Fluweel zorgt voor zoveel meer kleurdiepte in je outfit. Een broekpak volledig in fluweel hebben we ook in de collectie. Natuurlijk is de fluwelen legging van Spanx in zwart terug in het assortiment. Zachte wollen stoffen broeken in een klassiek kleurenpallet – perfect voor classy looks in een monochrome beeld voor de koude maanden.

Vegan Leather Look
De leren trend zet nog even door Vegan Leather Look broeken in verschillende silhouetten. Slim Fit in prachtige natuur kleuren. Perfect onder de trend “oversized truien en vesten” Maar ook de verkorte versie hebben we in vegan leather in huis. Trendy en super mooi met lange laarzen. De vegan leren broeken zijn niet te onderscheiden van echt leer. Groot voordeel is het gebruik van stretch in de stof voor een heerlijk draagcomfort. Natuurlijk is de klassieker Leather look legging van Spanx ook weer in de collectie. Al jaren een topper, tijdloos met een perfecte pasvorm.

Broeken voor het najaar2021
Broeken voor het najaar2021
Broeken voor het najaar2021
Broeken voor het najaar2021
in the spotlight

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf u in voor de nieuwsbrief


Inschrijven Nieuwsbrief