Logo Max Dohle Mode

ABOUT US

Toen en nu

Trends zijn vluchtig, maar stijl blijft...

In 1948 opende mijn vader de deur van Max Dohle Mode in de Gentsestraat in Scheveningen. In de afgelopen jaren is er natuurlijk ontzettend veel veranderd. In de eerste jaren verkochten we eigenlijk van alles. Van dekens, damesmode tot breiwol.
Door de jaren heen zijn we specialist geworden voor de vrouw die van mode en basic items houdt.

Naast de kwaliteitsmerken die we al jaren verkopen, volgen we ook de trends op de voet. Door regelmatig naar beurzen te gaan en veel contact hebben met onze leveranciers. Zo hebben we altijd items die passen bij de nieuwste mode, maar met een tijdloze twist.

Een van de specialisaties in de winkel zijn broeken. Bij ons vind je alle soorten broeken van GARDEUR - TONI en MAC. Van de meeste easy jogstyle tot de 5 pocket broeken en tot wijd uitlopende flared pantalons. Door jarenlange ervaring help ik je graag bij het samenstellen van een outfit die bij jou past en waar jij je goed in voelt.
Daarnaast heb ik ook originele accessoires, zoals shawls of sieraden. Ik help je graag bij het vinden van het perfecte cadeau.

Kom eens langs in onze winkel in Scheveningen en laat je inspireren door de collectie. Ik verwelkom je graag en help je met het vinden van de perfecte outfit!

Graag tot ziens,

Miriam Dohle
MAX DOHLE MODE
Gentsestraat 44
Den Haag / Scheveningen

in the spotlight

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf u in voor de nieuwsbrief


Inschrijven Nieuwsbrief